Proizvodnja udarnih ploča

Obzirom da je udarna ploča izložena ekstremnim uvjetima rada, kod proizvodnje koristimo najkvalitetnije materijale te puno pažnje obraćamo na robusnost, izdržljivost kao i na ekološku prihvatljivost u odnosu na originalni proizvod proizvođača.

Možemo se pohvaliti da smo za sada jedini u Europi koji se bavimo proizvodnjom udarnih ploča sa mogućnošću prilagodbe za sve modele vibronabijača koji se nalaze na tržištu.

Udarne ploče proizvodimo u širinama od 19, 24, 28, 33 i 39 cm pa tako sa jednim vibro nabijačem možete sabijati manje odnosno veće površine ovisno o poslu koji radite.

Na sve udarne ploče bez obzira na širinu ugrađujemo 6mm čeličnu pojačanu podlogu jer je taj dio najviše izložen potrošnji odnosno habanju. 

Testiranjem u cilju pojačavanja robusnosti udarne ploče možemo ju dodatno ojačati uz čeličnu podlogu debljine 10 mm i time produljujemo vijek trajanja i do 60%.

Proizvodnja visokofrekventnih vibro igala

Za pouzdano sabijanje betona zahvaljujući jakom elektromotoru sa stabilnim brojem okretaja, uz integrirani termozaštitni prekidač i ojačanu glavu vibratora za visoku otpornost na habanje posebno obraćamo pozornost na kvalitetu elektro instalacije u gipkom savitljivom crijevu zbog istezanja prilikom rada vibro igle.

Duljinu gipkog crijeva možemo prilagoditi vašim potrebama (1-10 metara)